Persbericht 19 december 2016

Aanrijding met vluchtmisdrijf - getuigen gezocht !

Op 19 december 2016 omstreeks 08u15 werd een 32-jarige vrouw aangereden door een zilverkleurige personenwagen. De bestuurder van de wagen stopte niet na de feiten. Dit deed zich voor op de Commissaris - Neyskenslaan te Diest. De vrouw stak de rijbaan over ter hoogte van van de Kautershoek. Het aanrijdende voertuig kwam uit de richting van de Hasseltsepoort en reed in de richting van de Leuvensepoort. Door de aanrijding werd de vrouw gewond aan de arm en in het aangezicht. Zij werd voor verzorging overgebracht naar het Algemeen Ziekenhuis te Diest.

Op het moment van de feiten trok het slachtoffer een trolly achter haar aan met daarop een werkkoffer. Deze trolley bleef vermoedelijk onder de wagen gekneld zitten en werd later teruggevonden op de Leuvensesteenweg te Diest ter hoogte van het kruispunt met de Carrefour.

Ondanks het drukke verkeer heeft zich maar één getuige gemeld. Wij zijn dan ook op zoek naar andere getuigen. Indien je iets van het ongeval gezien hebt of iets dat betrekking heeft op het achterlaten van de trolly gelieve contact op te nemen met de lokale politie Demerdal-DSZ op het telefoonnummer 013 350 500.

Labels