Persbericht 19 augustus

Diefstal aanhangwagen

Maandagochtend 18/08/2014 stelde een inwoner van de Westelsebaan te Scherpenheuvel-Zichem vast dat de aanhangwagen van de oprit ontvreemd werd tijdens nacht. Het slot van de aanhangwagen werd overgeknipt.

Drugs in verkeer

Op 18/08/2014 werden in de loop van de dag verschillende bestuurders gecontroleerd. Twee bestuurders bleken positief te zijn voor "drugs in verkeer". De eerste bestuurder (een 23 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem) werd omstreeks 09:30u uit het verkeer gehaald in de Rode te Scherpenheuvel-Zichem. Een tweede bestuurder (een 46 jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem) liep omstreeks 15:30u tegen de lamp in de Diestsestraat te Scherpenheuvel-Zichem. De rijbewijzen van beide bestuurders werden onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Sturen zonder rijbewijs

Op 19/08/2014 omstreeks 00:45u werd de bestuurder van een voertuig gecontroleerd in de Eduard Robeynslaan te Diest. De bestuurder ( een 19 jarige man uit Diest) bleek geen houder te zijn van een rijbewijs, de technische keuring van het voertuig was bovendien vervallen. Er werd ten laste van de bestuurder een procesverbaal opgesteld.

Vandalisme in St.-Jan Berchmanscollege te Diest

Op maandagochtend 18/08/2014 werd vastgesteld dat vandalen schade hadden aangebracht in het St.-Jan Berchmanscollege in de Peetersstraat te Diest. De inhoud van een brandblustoestel werd verspreid en de spiegels van een voertuig werden afgebroken. Een onderzoek wordt ingesteld.

Labels