Persbericht 16 januari

Poging inbraak

Op donderdag - 15/01/15 stelden de bewoners van een woning in de Kleinbergstraat te Diest vast dat er getracht werd in te breken in hun woning. In de ochtend, bij het verlaten van de woning stelden ze braakschade vast aan het slot van de voordeur. De dader(s) zijn niet de woning geraakt.

Inbraak in handelszaak

Op donderdag - 15/01/15 kwam de uitbater van een zaak langs de Leuvensesteenweg te Diest tot de vaststelling dat men voorgaande nacht ingebroken had in de zaak. De dader(s) hebben een achterdeur opengebroken om zo de zaak te betreden. Ze deden dit door de scharnieren van de deur door te branden. Vervolgens braken de dader(s) de kluis open.

Verkeersongeval met gekwetste en vluchtmisdrijf

Op donderdag - 15/01/15 omstreeks 07:30 uur kwam het tot een aanrijding tussen een voetganger en een lichte vrachtauto op de Mannenberg te Scherpenheuvel Zichem. De voetganger (een 14 jarige jongen uit Scherpenheuvel Zichem) wou de rijbaan oversteken via het zebrapad. Hierbij wordt hij aangereden door een lichte vrachtauto. De voetganger werd geraakt door de zijspiegel van het voertuig en werd licht gekwetst. De bestuurder van de lichte vrachtauto (type bestelwagen van zwarte of bruine kleur), stopte na de aanrijding om zijn afgebroken zijspiegel te recuperen. De bestuurder reed vervolgens verder zonder zich kenbaar te maken.

Labels