Persbericht 14 november

Diefstal uit voertuig

Op donderdag 13/11/14 omstreeks 10u215 werd een diefstal met braak vastgestekd uit een Mercedes op de Antwerpsestraat te Diest. Het achterraampje werd uitgeslagen en de volledige middenconsole inclusief radio en GPS werd gestolen.

Verkeerscontroles

Op donderdag 13/11/14 omstreeks 9u gingen de politie, bij het einde van hun dagelijks verkeerstoezicht, over tot controle van een personenwagen op de Valleilaan te Diest . Het voertuig was niet geldig verzekerd en had geen geldige schouwing. Het voertuig werd in beslag genomen. Bestuurder betrof een 36 jarige vrouw uit Diest

Op donderdag 13/11/14 om 14u uur werd een 23jarige bestuurder uit Nieuwerken gecontroleerd in de Schaffensestraat.te Diest. Hij was onder invloed van verdovende middelen. Het rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Verkeersongeval met gewonde

Op donderdag 13/11/14 omstreeks 17u gebeurde een ongeval te Scherpenheuvel - Zichem in de Pelgrimsstraat (Messelbroek) tussen een personenwagen Opel Corsa (bestuurd door een 71jarige man uit Aarschot) en een motorfiets Suzuki. De bestuurder (een 36 jarige uit Scherpenheuvel/Zichem) van de motorfiets werd licht gekwetst.

Labels