persbericht 02 september 2016

Diefstal met braak

Op donderdag - 01/09/2016 omstreeks 19u15 stelde de bewoner van de Boudewijnvest te Diest vast dat er ingebroken was in de woning. De dader(s) braken in langs een raam aan de achterzijde van de woning. De dader(s) doorzochten de woning en stalen twee spaarpotjes en een juwelendoosje.

Verkeersongeval met stoffelijke schade en alcohol

Op donderdag - 01/09/2016 omstreeks 22u45 gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade op de Grote Markt te Diest. Een bestuurder, een 47-jarige man uit Halen, reed achterwaarts uit zijn parkeerplaats. Hierbij reed hij een geparkeerd voertuig aan. Tijdens de controle bleek de bestuurder te rijden onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor de duur van 15 dagen.

Verkeersongeval met gekwetste en alcohol

Op vrijdag - 02/09/2016 omstreeks 02u30 kwam het tot een aanrijding op de Fort Leopoldlaan te Diest. Een bestuurder volgde de rijbaan in de richting van Molenstede. Hierbij wilde hij zijn voorligger inhalen. Tijdens dit manoeuvre raakte hij echter een betonnen verkeersgeleider, waardoor zijn voertuig over kop ging. De wagen schoof nog een stuk op zijn dak door en kwam tot stilstand op het fietspad. De bestuurder, een 51-jarige man uit Tessenderlo, raakte licht gekwetst. Hij stuurde onder invloed van alcohol. De nodige processen-verbaal werden opgesteld. Het voertuig werd getakeld.

Diefstal met braak uit voertuig

Op vrijdag - 02/09/2016 omstreeks 02u45 werden onze diensten in kennis gesteld van een verdachte toestand in de omgeving van de Grote Markt te Diest. De interventieploeg deed nazicht in de omgeving en kwam in de Cleynaertstraat uit op twee verdachten op het moment dat deze in een geparkeerd voertuig inbraken. De verdachten werden gearresteerd en overgebracht ten burele voor verder onderzoek.

Labels