120 gram heroïne onderschept tijdens drugscontrole

Tijdens een drugscontrole op dinsdag 14/01/2020 onderschepte de lokale politie Voeren 120 gram heroïne. De twee mannen met Nederlandse nationaliteit werden gearresteerd en voorgeleid aan de onderzoeksrechter, deze bevestigde de aanhouding.

120 gram heroïne onderschept tijdens drugscontrole

In samenwerking met de Nederlands politie en de federale hondensteun voerde de lokale politie van Voeren dinsdag een drugscontrole uit aan de E25 in Moelingen. Tijdens de grondige doorzoeking van een voertuig, troffen de inspecteurs 120 gram heroïne aan. De totale buit met een straatwaarde van ongeveer 3360 euro, zat verstopt achter het dashboard. Bovendien legde één van de twee personen een positieve speekseltest af. Na de vondsten en de nodige testen ging de politie over tot arrestatie van de twee mannen met Nederlandse identiteit. Nadien werd het tweetal voorgeleid aan de onderzoeksrechter, die besliste om hen aan te houden.

Naast de vondst van de heroïne, troffen de inspecteurs drie personen aan die in het bezit waren van cannabis. Ten slotte werden ook enkele Pv’s opgesteld voor verkeersinbreuken.

Labels