Werken bij de politie? Jouw talent is welkom!

Operationeel

Zin om de operationele rangen van de politie te versterken? Goed nieuws! Sinds eind 2021 is de selectieprocedure vereenvoudigd. Als je nu meedoet aan de testen en je slaagt, dan kan je meteen kiezen voor openstaande vacatures binnen een korps van jouw keuze. 

Om goed voorbereid aan jouw keuze te beginnen, kan je je richten tot onze personeelsleden die zich engageren om kandidaat-politiemedewerkers van alle info te voorzien. Ze staan ook wel bekend als "ambassadeurs", of voorheen als "beroepenvoorlichters".

Hun contactgegevens vind je hier: https://www.jobpol.be/ontmoet-een-collega. Je hoeft enkel de gewenste postcode in te vullen (3740, 3730 of 3770 voor ons binnen Bilzen, Hoeselt en Riemst) en je krijgt een lijst met alle contactpersonen van de lokale (en eventueel federale) politie.

Bovendien vind je alle informatie over de nieuwe vorm van rekruteren op de website van de rekruteringsdienst van de federale politie: www.jobpol.be

CALog

Zo'n 20% van alle tewerkgestelden binnen de politie bestaat uit burgerprofielen, het zogenaamde CALog-personeel. Deze medewerkers ondersteunen de politie op vlak van communicatie, de dagelijkse leiding, administratie, logistiek, enz. Wens je meer informatie over een burgerfunctie binnen de politie? Ook dan hou je best de website van jobpol in de gaten, en klik je door naar de burgersectie.

Zin om ons lokale korps te overtuigen van jouw kunnen maar heb je nog vragen, dan kan je je richten tot onze personeelsdienst via jobs@pzbhr.be  

Je vraag blijft onbeantwoord? Contacteer Lokale Politie Bilzen-Hoeselt-Riemst via het contactformulier of telefonisch via 089366800.