Politie houdt verhoogd toezicht

Na de aanslagen van 22 maart in de luchthaven van Zaventem en metrostation Maelbeek in Brussel besliste het coördinatieorgaan voor dreigingsanalyse het dreigingsniveau in gans het land te verhogen naar niveau 4, het hoogste niveau. Politiediensten in heel het land worden daardoor in een verhoogde staat van paraatheid gebracht.

Ook wij namen een aantal maatregelen om de veiligheid van de inwoners te verzekeren. Zo worden extra toezichtspatrouilles gehouden in de politiezone. De patrouilles richten zich ondermeer op scholen, winkelcentra, bedrijventerreinen en plaatsen waar veel mensen samenkomen, ook al is er in onze politiezone geen concrete dreiging naar deze plaatsen toe.

Bij grote evenementen wordt samen met gemeentebesturen en organisatoren alles in het werk gesteld om ze op een veilige manier te laten verlopen. Kortom wij stellen alles in het werk om de veiligheid van de inwoners te verzekeren.

Aarzel zeker niet bij vragen of inlichtingen om contact op te nemen met ons op het gratis nummer 0800 94 014. Voor dringende zaken kan je contact opnemen met het noodnummer 101 of 112.

Labels