Onderzoek bij de bevolking

Jaarlijks voert de Studiedienst van de Vlaamse Regering een onderzoek uit bij de bevolking. Met dit onderzoek wil de overheid weten met welke problemen u als burger te maken krijgt, wat u verwacht van de toekomst en hoe u tegenover een aantal overheidsmaatregelen staat.

Daarom voert de Studiedienst - dit voorjaar al voor de 19de keer - dit onderzoek uit bij meer dan 1.500 inwoners. Dit jaar zijn er onder meer vragen over het verlenen van zorg aan anderen, over de woning en woonomgeving, vragen over mediagebruik, over vrije tijd, deelname aan het verenigingsleven en vertrouwen in de overheid.

Daar de Studiedienst niet iedereen kan bevragen, hebben zij een toevallige selectie van deelnemers genomen. De gekozen personen kregen op voorhand een brief en een folder. De interviews aan huis gebeuren door interviewers van het onderzoeksbureau GfK uit Leuven. Uw medewerking is vanzelfsprekend vrijwillig en zal uiteraard geen nadelige gevolgen kennen wanneer u eventueel toch niet zou kunnen meewerken.

Als u nog vragen over dit onderzoek hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met GfK op het gratis nummer 0800/57.101. Dit nummer is elke werkdag bereikbaar tussen 9 uur en 17 uur.

Labels