Medewerkers politiezone steunen Kom op tegen Kanker!

Enkele van onze medewerkers slaan de handen in elkaar om de actie Kom op tegen Kanker te steunen. Zij willen op hun manier bijdragen aan de tweejaarlijkse campagne van de Vlaamse Liga tegen Kanker (VLK).

Deze campagne wil jong en oud sensibiliseren voor de situatie van de kankerpatiënt en de mensen in zijn of haar omgeving. Het VLK zamelt geld in om concrete projecten rond kanker te realiseren.

HINP Gabriëls bedacht een manier om vanuit de politiezone Kom op tegen Kanker te steunen. Zo kwam hij op het idee om de vergoedingen die men ontvangt tijdens een WODCA-actie samen te leggen.

Wij organiseren regelmatig WODCA-acties tegen het rijden onder invloed van alcohol. De medewerkers die deelnemen aan een WODCA-actie ontvangen naargelang hun gepresteerde uren een weekend-, nacht- en/of maaltijdvergoeding. Tien van onze medewerkers zullen de vergoedingen die zij verdienen in hun volgende WODCA-actie gedeeltelijk of volledig afstaan aan de campagne Kom op tegen Kanker!

Dit bedrag zal ook nog eens aangevuld worden met bijdragen van andere collega's. Zo hopen wij een mooi bedrag te kunnen geven ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Labels