Lokale veiligheidsbevraging

Voor de opmaak van het volgende zonaal veiligheidsplan 2013-2016 (beleidsplan politie) vinden wij het belangrijk uw mening te kennen over veiligheid en de politie.

Zo kunnen we een veiligheidsbeleid ontwikkelen dat inspeelt op uw noden en behoeften.

Daarom zullen 2.000 inwoners van onze politiezone de komende dagen een enquête in hun brievenbus ontvangen. Met deze bevolkingsenquête willen we informeren naar eventuele buurtproblemen, onze werking, onveiligheidsgevoelens en slachtofferschap.

Om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen, is het belangrijk dat zoveel mogelijk geselecteerde personen meedoen. Daarom vragen we aan de personen die een enquête ontvangen zeker deel te nemen. De tijd voor het invullen van de vragenlijst wordt geschat op maximum 15 minuten.

De vragenlijst kan ofwel schriftelijk ofwel online ingevuld worden. Op 18 november 2011 wordt de enquête afgesloten, alle antwoorden moeten voordien teruggestuurd of online ingevuld zijn.

De antwoorden zullen nadien volledig anoniem worden verwerkt. We hopen van harte dat we op voldoende deelnames kunnen rekenen. Op basis van de antwoorden kunnen wij onze werking bijsturen en verbeteren!

Labels