Heb jij ambitie om als inspecteur bij de politie te komen werken? Aarzel dan niet langer!

De federale rekruteringsdienst organiseert voor kandidaten voor het basiskader, die hun opleiding in Campus Vesta willen volgen een 'fast track'. Op die manier kan je kiezen om de selectieproeven via een versnelde procedure te doorlopen. Dit betekent dat alle selectieproeven doorlopen worden binnen een tijdspanne van +- 1,5 week (van 20 tot en met 28 augustus 2018).

Heb jij ambitie om als inspecteur bij de politie te komen werken? Aarzel dan niet langer!

Voorwaarden:

  • Zich inschrijven via een apart e-mail adres met dit document (docx, 744 KB).
  • Zich de volledige periode van 20 t.e.m. 28 augustus vrijhouden voor het afleggen van de selectieproeven.
  • Zich als laureaat van de selectieketting ertoe verbinden om op 1 oktober 2018 de opleiding tot inspecteur bij Campus Vesta aan te vatten.

Kandidaten die zich bij de federale rekruteringsdienst reeds in de selectieketting bevinden EN die in aanmerking komen voor dit 'fast track' project, worden door deze dienst opgebeld met de vraag of zij kiezen voor dit traject. Potentiële kandidaten mogen zich altijd aanmelden.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Danitsja Van Soom - consulent Mensen & Middelen via 014 244 200.

Kandidaten die geïnteresseerd zijn in dit proefproject, kunnen zich inschrijven door een volledig ingevuld inschrijvingsformulier op te sturen naar GPI.recsel.test.nl@police.belgium.eu, samen met de nodige bijlagen:

Labels