EK wielrennen voor de politie

De vierjaarlijkse Europese kampioenschappen wielrennen voor de politie gaan van 6 tot en met 10 september 2018 door in onze politiezone Neteland. De plechtige openingsceremonie gaat door op 7 september 2018 om 17u30 in de sporthal van Sport Vlaanderen, Vorselaarsebaan 60 Herentals. De 145 beste wielrenners en wielrensters uit 20 landen zullen tijdens dit EK kampen om de Europese titels.

EK wielrennen voor de politie

Op 8 september 2018 staat het tijdrijden over 20 km op het programma. Vanaf 9 uur starten de dames. Om 13 uur is het de beurt aan de heren. Op 9 september start de wegrit over 85 km voor de 48 politievrouwen om 9 uur. Om 13 uur starten de 97 politiemannen voor hun wegrit over 102 km.

De start en finish bevinden zich aan het sportcentrum van Sport Vlaanderen. Het parcours voor de tijdrit en de wegrit loopt over de gemeenten Grobbendonk, Herentals en Vorselaar.

De toegang is gratis en supporters zijn welkom!

Parcours tijdrit - time trial

Download (pdf, 3 MB)

Parcours wegrit - road race

Download (pdf, 3 MB)

Met dank aan: Van Houdt Kempen - Securitas - H-estate - Boretti - Tradelec - Toyota - D'Ieteren - Sport Vlaanderen - Stad Herentals - Gemeente Grobbendonk - Gemeente Herenhout - Gemeente Olen - Gemeente Vorselaar - Samenwerkingsverband Neteland - Belgian Cycling - Herva - BOIC

Labels