Volg jij ons al op Facebook?

Onze zone heeft op communicatief vlak net een mijlpaal bereikt. De drieduizendste volger van de Facebookpagina van de Lokale Politie Schoten is een feit. We zijn enorm blij met het grote aantal volgers, Facebook is dan ook een laagdrempelige manier om te communiceren met de Schotenaar.

Ballonnen

In 2018 lanceerden we onze Facebookpagina om onze volgers te laten zien wie we zijn en waarmee we de burger kunnen helpen. Regelmatig posten we preventieve tips, feedback en ander nieuws. Het is ook de ideale manier om feedback te krijgen van de Schotenaar die zijn ongezouten mening meer dan eens op de pagina neerschreef. Elke boodschap nemen we op en geven we door aan het bevoegde team. We zijn dankbaar voor de interactie met de Schotenaar die we op dit platform creëren. Als we posten over een actie snelheid, vullen ze snel aan waar we ook eens polshoogte moeten nemen. Loslopende honden en sleutels worden snel herenigd met hun eigenaar dankzij het delen van onze berichten.

Drie jaar later hebben we de kaap van 3000 volgers overschreden! We zijn enorm blij met het grote aantal volgers. Via Facebook bereiken we doelgroepen die we niet via de traditionele media bereiken. We benadrukken wel dat dit geen medium is om dringende politionele meldingen te doen. Wie onze inspecteurs of expertise nodig heeft, contacteert ons via traditionele weg. We blijven  ook inzetten op communicatie via de traditionele gemeentelijke bladen en pers.  Volg jij ons al?

Labels