Verkeersmaatregelen tijdens Halloweenmarkt op 31 oktober

Op 31 oktober vindt naar jaarlijkse gewoonte de Halloweenmarkt plaats op de Markt van 16 uur tot 22 uur. Ook in het winkelgedeelte van de Paalstraat en de Theofiel Van Cauwenberghslei valt die avond vanalles te beleven. Dit evenement impliceert enkele verkeersmaatregelen die noodzakelijk zijn om de volktoeloop in goede banen te leiden.

pompoen

Op 31 oktober geldt een parkeerverbod van 9 uur tot 23u30 in de Paalstraat vanaf het kruispunt met de Rodeborgstraat. Ook op de Markt en in de Theofiel Van Cauwenberghslei (vanaf kruispunt met Kruispadstraat) geldt dit parkeerverbod voor het event.

Elk jaar is er een grote massa op de been voor deze avondmarkt. Om verkeerschaos te vermijden raden we aan om zo veel mogelijk met de fiets of te voet af te zakken naar het centrum van onze gemeente. Het is bovendien niet toegestaan om op de berm te parkeren in de Kasteeldreef.

Fietsen in de Paalstraat (vanaf Rodeborgstraat tot gemeentehuis) is niet toegestaan van 16 uur tot 22 uur. Wil je toch met je fiets passeren? Stap af en hou je fiets aan de hand.

Een omleiding voor De Lijn is voorzien. Check hun website voor meer info.

Griezel ze!

Afbeelding is van AMV.

Labels