Opnieuw plantage opgerold in Schoten

Op maandag 16 december hebben de rechercheurs van de Lokale Politie Schoten een cannabisplantage ontmanteld. Dit is derde plantage die de inspecteurs op enkele maanden tijd oprollen.

knop van een cannabisplant

Onderzoek van ons team van de lokale recherche Schoten heeft op maandag 16 december een cannabisplantage aan het licht gebracht. Zij troffen in een woning ongeveer 400 cannabisplanten aan. Er waren ook twee verdachten aanwezig in de woning. Op het moment van de huiszoeking waren een 42-jarige vrouw en 60-jarige man bezig met het oogsten van de planten. Zij werden overgebracht naar het politiekantoor. Na huiszoeking werd ook de zoon van de 60-jarige verdachte verhoord. Vader en zoon werden voorgeleid. De onderzoeksrechter bevestigde de aanhouding van de vader. De derde verdachte mocht beschikken na verhoor. Het onderzoek loopt.

De Lokale Politie Schoten heeft op enkele maanden tijd drie plantages opgerold. Drugs zijn een aandachtspunt voor onze zone. Het rechercheteam onderzoekt elk spoor en dit leidde de voorbije maanden tot grote successen.

 

Labels