Fast Track 3

In navolging van Fast Track 2 organiseert de Federale Rekruteringsdienst samen met de politieschool van de provincie Antwerpen, Campus Vesta, Fast Track 3. Via een korte procedure krijg je opnieuw de kans om snel de selectieproeven te doorlopen. Als je slaagt, start jouw opleiding tot inspecteur op 3 juni 2019.

aspirant inspecteurs gooien kepie in de lucht

Ben je geïnteresseerd in een job als politie-inspecteur? Schrijf je dan nu in voor Fast Track 3. Deze selectieprocedure is voor de snelle beslissers want je kan je hiervoor inschrijven tot en met vrijdag 8 maart 2019.

Er zijn enkele voorwaarden aan verbonden:

  • Inschrijven via mail naar GPI.recsel.test.nl@police.belgium.eu  met o.a. bijlage inschrijving Fast Track 3.
  • Zich de volledige periode van 1 t.e.m. 12 april vrijhouden voor het afleggen van de selectieproeven.
  • Zich als laureaat van de selectieketting ertoe binden om op 3 juni 2019 de opleiding tot inspecteur bij Campus Vesta aan te vatten.

Kandidaten die hiervoor geïnteresseerd zijn in dit project, kunnen zich inschrijven door een volledig ingevuld inschrijvingsformulier op te sturen naar GPI.recsel.test.nl@police.belgium.eu, samen met de volgende bijlagen:

  • uittreksel van het strafregister
  • kopie van het hoogst behaalde diploma
  • ondertekend en aangekruist document 'bijlage inschrijving Fast Track 3'

Als je hierover vragen hebt of jij wil je gewoon goed voorbereiden (tip!), neem dan contact op met de infolijn van Jobpol op 0800 99 404.

Let op: Kandidaten zijn na inschrijving pas zeker van hun plaats in de ketting, nadat ze hiervan telefonisch in kennis werden gesteld. Informeer op tijd.

Labels