Corona-maatregelen @Lokale Politie Schoten

toegang politiekantoor LP Schoten

De Lokale Politie Schoten is bezorgd om de openbare gezondheid en neemt extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Het is belangrijk dat mensen zo weinig mogelijk met elkaar in contact komen. Het politiekantoor zal daarom vanaf 19 maart aangepaste openingstijden hebben. Het kantoor zal open zijn van 9u tot en met 17u voor niet-dringende politiehulp.

Dringende politiehulp

Het korps blijft 24/7 klaarstaan voor dringende politiehulp. Wie in nood is, belt 101.

Niet-dringende politiehulp

We rekenen voor niet-dringende politiehulp op het gezond verstand van de Schotenaar. Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen om te weten hoe we je kunnen helpen met verschillende feiten.

Als je niet-dringende politiehulp nodig hebt, maak je hiervoor een afspraak op deze website.

Police-on-web

Sommige aangiftes zoals fietsdiefstal, winkeldiefstal  en opzettelijke beschadigingen kunnen ook online gebeuren via Police-on-web. We raden aan om hiervan optimaal gebruik te maken en zo weinig mogelijk  fysiek aangifte te doen op kantoor.

Vragen?

Als je twijfelt of je politiehulp nodig heb of je hebt een vraag voor één van onze medewerkers, contacteer ons tijdens de openingsuren op 03 680 12 70. Kom hiervoor niet langs op kantoor.

Met vragen over het coronavirus kan je terecht bij een algemeen informatienummer van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid  op 0800 14 689.

Om het virus in te perken is het belangrijk dat we allemaal aan één zeel trekken. Solidariteit is meer dan samenkomen. Hou je aan de maatregelen en hou het veilig.

Labels