Uw politiezone breidt zijn digitale werking verder uit.

De preventiedienst doet zijn intrede in het on-line-afspraakprogramma via onze internetsite. Deze dienst is samengesteld uit, onder andere, twee diefstalpreventieadviseurs (DPA).

apo_nl

De DPA is speciaal opgeleid op het vlak van diefstalpreventie. Hij komt ter plaatse en onderzoekt de goede gewoonten, elke gevelopening op mechanische weerstand en de elektronische maatregelen. De beveiligingsaudit is aangepast aan elke situatie en kan gebeuren na een inbraak, bij renovatiewerken, bij verhuis of op om het even welk moment als er nood is aan beveiliging. Deze audit wordt uitgevoerd zowel voor een appartement, een woning of zelfs een handelszaak.

Een afspraak met uw diefstalpreventieadviseur (DPA) is gratis, vertrouwelijk en zonder verplichting.

Via onderstaande link kan U een afspraak maken wanneer het U past in functie van de beschikbare tijdslotjes. De preventiedienst heeft zijn flexibiliteit uitgebreid om aan meer inwoners de mogelijkheid te bieden om van deze dienst gebruik te maken door 2 donderdagen tot 18 u en één zondag per maand beschikbaar te zijn.

Door op onderstaande link te klikken komt U onmiddellijk op de juiste pagina terecht om een afspraak te maken (maximum 2 maand op voorhand en minstens 72 uur voor de gewenste afspraak).

https://agenda.appoint.be/.../aHN0UVJrME14VXRIUlJDaE5RUXJ...

 

 

Labels