Onze nieuwe website

Sinds enkele dagen hebben we onze nieuwe website online. Wat de burger (de gebruiker) wil en zoekt, staat centraal. Voor de aanmaak van de website werd gekozen voor het webplatform aangeboden door de geïntegreerde politie. Het resultaat kan u hier bekijken.

binair

Mobile First

Om onze website zo toegankelijk mogelijk te houden, werd gekozen voor een webplatform dat smartphone- en tabletvriendelijk is. De website is opgesteld volgens het "Mobile First" principe. Dit wil zeggen dat de website gebouwd werd voor het kleinste toestel (smartphone) en zich aanpast naarmate het scherm groter wordt. Dit maakt de website uiterst gebruiksvriendelijk, op eender welk toestel.

Zelfde info, maar anders...

Vanuit de informatiebehoefte van de surfer werd de bestaande inhoud geplaatst onder nieuwe vaste rubrieken.

De wijkinspecteur

De wijkdienst vervult een centrale rol in onze politiezone. Hij/zij is het eerste contactpunt met de bevolking. Via een eenvoudig zoekveld waarbij de straat en het nummer moeten ingegeven worden, kan je als inwoner zeer snel terugvinden wie jouw wijkinspecteur is en hoe deze te bereiken is.

Contact met de politie?

Alle nuttige contactgegevens van de verschillende politiediensten werden samen gebundeld onder de rubriek 'Contact'. Ook de verschillende noodnummers vind je daar snel en eenvoudig terug.

 

Labels