Een thematisch callcenter in uw politiezone.

Velen onder jullie tonen dagelijks jullie interesse in jullie politiezone door ons verschillende vragen te stellen, hetzij aan onze collega's op het terrein, bij een koffie tijdens onze ontmoetingen ‘coffee with a cop’ of wanneer onze 'Prevention Truck' op stap gaat, via het contactformulier op onze website, via onze Facebookpagina, enz. 

call_cent

Met een luisterend oor voor jullie vragen, lanceert uw politiezone haar "thematische callcenters", een andere en bijkomende manier om jullie op de hoogte te houden: een telefoongesprek met een collega die in staat is om jullie een antwoord te geven op jullie vraag, met precisie en professionalisme.

Een niet te missen maandelijkse afspraak

Vanaf maart 2024 kunnen jullie elke laatste woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 15.00 en 17.00 uur jullie vragen stellen aan de collega's aan de andere kant van de lijn. 
Elke maand heeft zijn eigen thema! De verschillende thema's worden aangekondigd op onze website evenals op onze Facebook-pagina en in jullie gemeentelijke magazines.
Willen jullie een vraag stellen? Het enige wat jullie hoeven te doen is bellen naar 02/788 96 98

Let op: dit nummer is uitsluitend voor dit doel beschikbaar.

Eerste sessie

Verleid? Afspraak op woensdag 27 maart voor onze eerste sessie over een onderwerp dat veel van onze burgers bezighoudt, namelijk de wetgeving over steps en fietsen.
We kijken ernaar uit jullie te horen!

 

Labels