Coffee With A Cop

Het begin van dit schooljaar staat in het teken van koffie! Vanaf september 2023 start de politiezone Montgomery met het project "Coffee With A Cop". Dit project bestaat uit het organiseren van ontmoetingen tussen wijkinspecteurs en buurtbewoners van de betrokken wijk.

logo coffee with a cop

Dit project, geïnspireerd op een gelijkaardig project uit de Verenigde Staten, heeft zijn waarde al bewezen in andere politiezones in België. De toegang is vrij en het evenement is gratis.

Het doel van deze aanpak is om de relatie en communicatie tussen de wijkinspecteur en de bewoners te versterken en het vertrouwen tussen beide partijen te verbeteren, dit alles in een informele setting die praten en luisteren aanmoedigt.

Heb je een vraag over je rechten of over een specifieke kwestie? Ervaar je momenteel een ongemakkelijke situatie in je wijk die je graag met je wijkinspecteur wilt bespreken?

Praat er dan eens over tijdens de sessies van "Coffee With A Cop" die één keer per jaar in elke wijk van de politiezone worden georganiseerd. Als het mogelijk is, krijg je onmiddellijk een oplossing aangeboden. Zo niet, dan word je doorverwezen in functie van je verzoek.

Hieronder vind je de agenda voor de eerste bijeenkomsten:

25/09 van 19u tot 21u, in de wijk Georges Henri, in het ‘Maison de la Jeunesse’, Prekelindenlaan 78 in Sint-Lambrechts-Woluwe

20/10/2023 van 17u tot 20u in de wijk Sint-Pietersplein, in het Preventiehuis, Général Tombeurstraat 53 in Etterbeek                                                                             

24/11/2023 van 16u30 tot 20u30, in de wijk Stokkel, in het gemeenschapscentrum Kontakt, Orbanlaan 54 in Sint-Pieters-Woluwe

De planning van de volgende sessies zal u meegedeeld worden via affiches in jullie handelszaken of nog, via onze Facebookpagina www.facebook.com/ZPZMontgomery of via onze site www.police.be/5343.

 

Tot binnenkort, met een goed kopje koffie 😉

Politiezone Montgomery

Labels