Zelfs tijdens schoolvakanties werkt de politie voor u, en met

We blijven alert op uw veiligheid, en om de overtredingen te vervolgen.

Enkele recente voorbeelden:

- Op vrijdag 18 augustus 2017, in de late namiddag, heeft een heterdaadpatrouille van onze zone bij de controle van een voertuig aanwijzingen gevonden van de verkoop van drugs en dit in de koffer van het voertuig.



Tijdens de huiszoekingen op heterdaad hebben onze diensten 2,892 kg cannabis, 8 gsm's en ongeveer 2000 euro cash geld in beslag genomen.



- in 2 dagen, op 20 en 21 augustus 2017, hebben onze patrouilles 2 dieven in een voertuig op Oudergem gearresteerd, een persoon die probeerde voertuigen te openen in Watermaal-Bosvoorde, 2 fietsendieven die uit een huis te Ukkel kwamen (en de 4 fietsen werden aan hun eigenaar teruggegeven), een dronken persoon in bezit van een nepwapen in de vroege ochtend op de Groene Wandelweg in Oudergem, en 2 jonge dieven van een bromfiets.



Al deze resultaten waren mogelijk dankzij de motivatie van onze teams, de bewakingscamera ' s en de reactiviteit van de dispatchingspersoneel, maar ook dankzij uw aandacht in verband met de verdachten gedragen en uw snelheid om ons te bellen.

Labels