VIDEO - Gewapende overval in Watermaal-Bosvoorde

Datum:

12.12.2016

Plaats:

Watermaal-Bosvoorde

Op 12 december 2016, rond 19u40, werd in Watermaal-Bosvoorde een agentschap van LADBROKES overvallen op het Eugène Keymplein.

Een klant gaat het agentschap binnen, onmiddellijk gevolgd door 2 personen die snel mee binnen lopen. De eerste man gaat direct naar de uitbater aan de toonbank terwijl zijn kompaan de wacht houdt aan de inkom. Deze man roept dat het gaat om een overval en stopt zijn wapen achter zijn broeksriem maar het wapen glijdt weg tot aan zijn rechterenkel.

De man aan de toonbank neemt eerst het geld uit de kassa maar wil meer geld. Hij eist dat de geldapparaten open worden gemaakt. En ook die maakt hij leeg.

De tweede dader merkt eindelijk dat zijn wapen aan zijn enkel ligt en probeert het opnieuw vast te pakken.

Eenmaal de buit in handen, gaan de 2 overvallers er vandoor.

De eerste dader is van Noord Afrikaanse afkomst. Hij is ongeveer 1m70 lang en slank. Hij draagt een lichtkleurige bril en verbergt de onderkant van zijn gezicht met een zwarte sjaal. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe jeansbroek en een zwarte vest met oranje verticale strepen op de voorkant en een kap met oranje binnenkant.

De tweede man is van Noord Afrikaanse afkomst en vermoedelijk tussen 30 en 35 jaar oud. Hij is ongeveer 1m90 lang en struis. Hij heeft een ringbaard. Tijdens de overval droeg hij een donkere sportbroek, een donkere donsjas met kap en een chapka.

Verspreid op 28/03/2017 op verzoek van het Parket van Brussel.

Labels