Werken commissariaat Antoine Bréartstraat

Vanaf 23/10/2023 zullen, in opdracht van de gemeente Sint-Gillis, werken aan het commissariaat Bréart worden uitgevoerd gedurende een periode van een jaar tot anderhalf jaar. 

antoine bréart

Nav de werken zal een vrij grote werfkraan worden geïnstalleerd op de openbare weg voor het commissariaat en wordt een deel van de Bréartstraat ingenomen als werfzone, gereserveerde zone voor werfvoertuigen en parking voor politievoertuigen TRA. Dit neemt zo veel plaats in dat alle parkeerplaatsen voor bewoners tussen de Arthur Diderichstraat en de Jef Lambeauxstraat worden geschrapt vanaf 23/10/2023 en dat vanaf dan de Bréartstraat tussen Diderich en Jef Lambeaux in de richting Lambeaux als eenrichtingsstraat moet worden ingericht. 

Om het doorgaande verkeer enigszins te beperken, zal tezelfdertijd ook tussen de Lombardijestraat en de Jef Lambeauxstraat eenrichtingsverkeer ingevoerd worden, maar dan in de andere richting. Het verkeer in Bréart zal dus vanuit 2 richtingen (A. Diderichstraat enerzijds en Lombardijestraat anderzijds) naar de Lambeauxstraat en vervolgens naar de Ducpétiauxlaan en de Savoiestraat worden geleid. 

Labels