Een dag achter de schermen bij de Politiezone Zuid !

Op 7 september opent de Politiezone Zuid zijn deuren voor jou! Benieuwd wat de tweede grootste politiezone van Brussel allemaal doet of welke carrièremogelijkheden er bestaan? Dan is deze opendeurdag de uitgelezen kans om je te verdiepen in de wereld van politiewerk. Of je er nu altijd al van gedroomd hebt om bij de politie te werken of gewoon nieuwsgierig bent naar deze fascinerende wereld, dit evenement geeft je een antwoord op al je vragen! 

Op deze dag krijg je de mogelijkheid om onze verschillende eenheden en politiediensten te ontdekken via interactieve- en informatiestands. Mis de kans niet om kennis te maken met de lokale gerechtelijke politie, de motorrijders en fietsers van de verkeersdienst, de steuneenheid en onze administratieve diensten, die je met veel plezier zullen ontvangen.


Jongeren vanaf 16 jaar kunnen hun fysieke vaardigheden testen en laten zien wat ze in huis hebben op ons functioneel parcours (inschrijving niet nodig). Zo weten ze onmiddellijk of ze klaar zijn voor de fysieke proeven om politie-inspecteur te worden! Ook voor de kleintjes worden er activiteiten georganiseerd op hun maat (quiz, escape game). Zoals je kan lezen, is er voor ieder wat wils.


Profiteer van de fascinerende demonstraties van de Hondenbrigade (K9) en de Steuneenheid (UAS). Zij geven je een spectaculair inzicht in de vaardigheden en technieken van deze eenheden en benadrukken de inzet en professionaliteit van al onze diensten.

 

Wanneer? Op 7 september van 10.00 tot 16.00 uur.
Waar? Zaal Java, Olympische Dreef 60, te Anderlecht.



Wees welkom en maak er samen met ons een fantastiche dag van !

Labels