Commissariaat Mettewie alle dagen geopend tot 22 uur

Om de dienstverlening toegankelijker te maken is het commissariaat Mettewie, gelegen aan de Gentsesteenweg in Sint-Jans-Molenbeek, sinds 1 februari 2013 alle dagen geopend van 7 uur tot 22 uur.

Bovendien werd een nieuwe commissaris aangesteld voor het commissariaat Mettewie. Elsje Claus ziet sinds 21 februari toe op de goede werking van het commissariaat en de sectoren Mettewie en Marie-José die in het gebouw ondergebracht zijn.

Commissaris Claus: "Ik ben me ten zeerste bewust dat we als politie ten dienste staan van de burger. Met het team van Mettewie wil ik maximaal tegemoet komen aan vragen, zorgen of opmerkingen. Daartoe staat onze deur elke dag open! Ik wens eveneens dat we nog meer een herkenbaar en vertrouwd beeld in de buurt mogen vormen."

Over haar team: "Ik ben onder de indruk van de kennis en ervaring van mijn mensen en ik ben dan ook fier dat ik zo'n dynamisch en professioneel team mag leiden. Bovendien wens ik dat we in de toekomst in partnerschap met andere diensten en organisaties, zeker ook gemeentediensten, nog beter kunnen bijdragen tot de veiligheid van de burgers en de gemeente!"

U vindt het commissariaat Mettewie aan de Gentsesteenweg 535 in 1080 Sint-Jans-Molenbeek. Contactgegevens, klik hier: sector Mettewie of sector Marie-José.

Ter herinnering: het commissariaat Molenbeek centrum, gelegen aan de Briefdragerstraat 2 te Sint-Jans-Molenbeek, is dag en nacht geopend.

Labels