Onbekende man - in de Noordzee nabij het Thornton windmolenpark 13-05-2010

Verspreiding op vraag van het paket van West-Vlaanderen - afdeling Brugge
Plaats
Zeebrugge
Datum

Op 13 mei 2010 omstreeks 09.45 uur, werd in de Noordzee nabij het Thornton windmolenpark en recht voor Zeebrugge op 13.5 mijl van de kust, het lichaam van een onbekende man uit het water gehaald. De identiteit van deze man is tot op vandaag niet gekend.



De man was vermoedelijk tussen de 55 en 70 jaar oud en 1m 80 lang. Hij was struis gebouwd, had grijs haar en heeft een operatie gehad in de buikstreek. De benen van de man waren fors gespierd en vermoedelijk lag hij al geruime tijd in het water.Hij had een tandprothese.

Hij droeg een groene polar trui van Compagnie des guides de Chamonix Mont Blanc met opvallende binnenkant gemaakt van “Polartec"”(maat XL, 54/56); een blauw T-shirt met LM van Damart (maat XL); een groene wollen pull van « Outfitters » maat XL; een wit T-shirt met vermelding “Cocktail Point S” van het merk Gildan (maat L); een bruine lange broek van “Lee Cooper” (maat B/NL 38 en L34); een donkere boxershort met jaguars als motieven; donkerblauwe kousen; schoenen van het merk Caterpillar maat 44 met opvallende inlegzolen en een bruine ceintuur van het merk Levi’s.