Faroek woensdag 20 mei 2015

Faroek is het opsporingsprogramma van VTM. In samenwerking met het gerecht en de politiediensten gaat presentator Faroek Özgünes op zoek naar daders van misdrijven, naar vermiste personen of naar getuigen. Hij doet daarbij een beroep op de kijker.

Dankzij een schat aan exclusieve camerabewakingsbeelden, gedetailleerde beschrijvingen van daders en reconstructies van misdrijven, krijgt het publiek de kans om mee misdrijven op te lossen en daders te ontmaskeren. We besteden ook aandacht aan de modus operandi van bepaalde bendes of aan nieuwe misdaadfenomenen om mensen hiervoor te waarschuwen. En we blikken terug op zaken die mede dankzij tips van de kijkers zijn opgelost.

Uitzending 20 mei

Wie was slachtoffer van François IZSVAK ?

Politie en gerecht vragen slachtoffers van François Izsvak om zich te melden. Deze Belgische man heeft al tientallen mensen opgelicht.

Je kon hem tegenkomen op parkings langs de autosnelwegen in het buitenland. Hij sprak er vooral Vlamingen en Nederlanders aan om geld te lenen. Om hun vertrouwen te winnen, maakte hij gebruik van listen. De man beweerde dat hij was overvallen of dat er werd ingebroken in zijn voertuig.

lees meer

Wie kent Vladimir, hij overviel twee mensen in de omgeving van het Sint-Jansplein ?

Politie en gerecht zouden graag deze man willen kennen. Hij wordt er van verdacht een bejaarde vrouw te hebben bestolen in Antwerpen. En mogelijk heeft hij eind vorig jaar ook al iemand verplicht om geld af te halen aan een bankautomaat.

lees meer

Inbrakenreeks in Bekkevoort

De politie is op zoek naar een dievenbende die in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 augustus 2013 op pad was. Hun strooptocht spitste zich toe op woningen te Bekkevoort in de Oude Leuvensebaan en in de Berkstraat.

lees meer

Diefstal handtas in Oostende

Het slachtoffer zit op een bank schoenen te passen en haar echtgenoot zit naast haar. Handtas staat op de bank tussen beiden. Drie verdachten komen binnen (2 mannen en één vrouw). De vrouw gaat achter het slachtoffer staan en steelt de handtas.

lees meer

Twee diefstallen met geweld op oudere dames in Oostende

Op maandag 12 januari 2015 zijn Oostende twee oudere dames het slachtoffer geworden van een diefstal met geweld. Alle twee de dames kwamen terug van boodschappen doen toen ze plots in de inkomhal van hun appartement overvallen werden.

lees meer

Twee grijpdiefstallen in Knokke-Heist

De politie is op zoek naar deze jonge man die er van verdacht wordt twee grijpdiefstallen te hebben gepleegd in het centrum van Knokke. Op vrijdag 27 februari werd een vrouw die niet goed te been is het slachtoffer van een grijpdiefstal in de Winston Churchillaan in Knokke.

lees meer

Bankkaartdief al zeker 5 jaar actief in Vlaanderen

Politie en gerecht zouden graag deze man willen kennen die er van wordt verdacht al tientallen mensen te hebben bestolen. Hij steelt eerst de portefeuille van zijn slachtoffers in de supermarkt en plundert daarna hun bankrekening.

lees meer

Brutale diefstal met wapenvertoon in Sint-Joost-Ten-Node

Politie en gerecht zoeken 2 mannen die vorige maand met veel geweld een vrouw beroofden in haar appartement in Sint-Joost-ten-Node en nadien twee pogingen ondernamen om geld af te halen.

lees meer

Labels