Persoverzicht van maandag 5 augustus 2024

Feiten van 03/08/2024 om 6 uur tot 04/08/2024 om 6 uur

Puurs-Sint-Amands, Fortbaan: Tijdens een bezoek aan een recreatiepark wordt van een 37-jarige man de rugzak gestolen. Nadeel: toiletgerief, cosmetica en kledij.

Mechelen, Nokerstraat: Diefstal uit een niet-slotvast voertuig dat geparkeerd staat op de openbare weg. Nadeel: rugzak (met muziekdrager, kledij en voeding)

Mechelen, Liersesteenweg: Diefstal uit een appartement. Zonder sporen van braak na te laten wordt de gemeenschappelijke inkomhal betreden. Nadeel: een niet-slotvaste fiets. 

Mechelen, Boomkensstraat - Pikkeriestraat: Inbraak in acht personen- en bestelwagens die geparkeerd staan op de openbare weg. Telkens wordt een portier van de wagen beschadigd. Nadeel: dient men nog te bepalen. 


Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Mechelen, Maurits Sabbestraat: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 54-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Mechelen, Battelsesteenweg: Aanrijding tussen een personenwagen en een fiets waarbij een 29-jarige fietsster lichtgewond raakt. 

Mechelen, N15 - Plattebeekstraat: Aanrijding tussen twee personenwagens waarbij een 27-jarige bestuurder lichtgewond raakt. Een 5-jarige jongen wordt voor een medische check-up overgebracht naar het ziekenhuis. 



Feiten van 04/08/2024 om 6 uur tot 05/08/2024 om 6 uur

Mechelen, Grote Markt: Tijdens het winkelen wordt van een 68-jarige vrouw de portefeuille uit haar handtas gestolen. Nadeel: identiteitsdocumenten en een geldsom. 

Mechelen, Brusselsesteenweg: Poging tot inbraak in een woning. De deur van de woning wordt beschadigd. Het pand wordt niet betreden. 

 

Labels