Persoverzicht van maandag 4 september 2023

Feiten van 02/09/2023 om 6 uur tot 03/09/2023 om 6 uur

Mechelen, Nieuwwerk: Diefstal uit een bestelwagen. Zonder sporen van braak na te laten wordt het voertuig betreden. Nadeel: gereedschap (zaag- en boormachine en een stofzuiger)

Mechelen, Oude Brusselsestraat: Diefstal uit een garagebox. Zonder sporen van braak na te laten wordt de garage betreden. Nadeel: elektrische fiets en gereedschap (slijpschijf, boor-, frees- en zaagmachine)

Mechelen, Stuivenbergvaart: Inbraak in een woning. De voordeur van de woning wordt beschadigd en het pand wordt betreden. Nadeel: dient men nog te bepalen.

Bornem, Dijkstraat: Diefstal uit een woning. Via een openstaand raam op de eerste verdieping wordt het pand betreden. Nadeel: juwelen.





Feiten van 03/09/2023 om 6 uur tot 04/09/2023 om 6 uur

Mechelen, Zandvoortstraat: Inbraak in een bedrijfsgebouw. Een poort van het bedrijf wordt beschadigd. Bij het in werking treden van het alarm neemt (nemen) de verdachte(n) de vlucht. Er wordt niets gestolen.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Bornem, Boskant: Aanrijding tussen twee fietsers waarbij een 55-jarige fietser gewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Willebroek, Venusstraat: Aanrijding tussen vier fietsers waarbij een 53-jarige fietser lichtgewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietsers (51, 55 en 57 jaar) lopen schaafwonden op.

Puurs-Sint-Amands, Oppuurseweg: Aanrijding tussen twee personenwagens waarbij een 53-jarige bestuurder zwaargewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

 

 

Labels