Persoverzicht van donderdag 9 maart 2023

Feiten van 08/03/2023 om 6 uur tot 09/03/2023 om 6 uur

Geen feiten te melden.



Verkeersongevallen met lichamelijk letsel

Bornem, N16: Kop-staartaanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen waarbij de 49-jarige bestuurder en 45-jarige passagierster van de wagen lichtgewond raken en worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Mechelen, Gentsesteenweg: Aanrijding tussen een vrachtwagen en twee personenwagens waarbij de 75-jarige bestuurder van een personenwagen gewond raakt en wordt overgebracht naar het ziekenhuis.

Puurs-Sint-Amands, N177: Een bestuurder verliest de controle over zijn voertuig en komt tot stilstand tegen de vangrail. De 38-jarige bestuurder wordt lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.





Opmerkelijk

Woensdagochtend 8 maart 2023 voerde de verkeersdienst van politie Rivierenland snelheidscontroles uit in de Karolingenstraat in Mechelen.

In totaal werden 46 voertuigen gecontroleerd waarvan er 4 de maximaal toegelaten snelheid van 30 km/u. niet respecteerden.

Een voertuig passeerde onze controle aan een snelheid van maar liefst 84 km/u. Op dat moment was de rijbaan nog besneeuwd en was het nog aan het sneeuwen.

 

Labels