21 augustus - Deinze - Verkeersongevallen met gewonden

Op woensdag 21 augustus stelde de politie in Deinze twee ongevallen met lichamelijk letsel vast.

Een eerste ongeval gebeurde op de Prinses Elisabeth Fietslaan in de omgeving van het treinstation van Deinze. Omstreeks 13u20 fietste een 32-jarige man met zijn Speed Pedelec aan de rechterzijde van de fietssnelweg F7 in de richting van Nazareth. Ten gevolge van een aanrijding met een 37-jarige dame die vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangefietst, kwamen beiden ten val. Zij werden met lichte verwondingen voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. De concrete omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

Op woensdagavond 21 augustus noteerden de hulpdiensten een nieuw ongeval ter hoogte van het Driespoort Shopping Center. Ten gevolge van werken staan de verkeerslichten op het kruispunt Gaversesteenweg / Volhardingslaan op knipperstand waardoor de regels van de gewone verkeersborden en -markeringen van kracht zijn. Omstreeks 19u30 verliet de bestuurster van een Audi Q5 de parking van het winkelcentrum. Op het kruispunt kwam het tot een aanrijding met een Peugeot Boxer die op de Gaversesteenweg reed.
De bestuurster van de Audi - een 47jarige dame uit Zulte - liep lichte verwondingen op en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis van Deinze. Beide voertuigen waren niet meer rijvaardig en werden getakeld. 

Labels