Nieuwe wijkinspecteur Lievegem

Sinds 1 juni 2024 wordt het team van wijkinspecteurs in Lievegem versterkt door inspecteur Sara Andries: zij zal alle wijkinspecteurs van Zomergem ondersteunen bij de dagdagelijkse werking!

Sara

Inspecteur Sara Andries was eerder actief binnen de politiezone Maldegem (nu politiezone Aalter/Maldegem). Ze heeft reeds ervaring in de wijkwerking maar werkte er de laatste jaren op de dienst Interventie. Zij maakte begin juni de switch naar de dienst Wijkwerking Lievegem. Tot 1 september neemt ze de wijk Waarschoot-Centrum voor haar rekening. Op 1 september wordt deze momenteel vacante plaats ook ingevuld. Vanaf 1 september zal ze ondersteuning bieden aan alle wijkinspecteurs in Zomergem. Ze zal dus zeker in Zomergem een nieuw vertrouwd gezicht worden! 

De dienst Wijkwerking vormt de basis van de politiezorg. De wijkinspecteurs proberen in de verschillende wijken te zorgen voor orde, rust en veiligheid. Zij zijn het gezicht en aanspreekpunt voor de bewoners. De wijkinspecteurs willen hiervoor zorgen door zoveel mogelijk in de verschillende wijken aanwezig te zijn en er toezicht te houden. 

 

Wil je zelf opzoeken wie de wijkinspecteur van jouw buurt is? Dat kan hier!

Labels