Persoverzicht 09 september 2022

Verkeersongeval met gewonden

In de Beekmolenstraat in Beveren zijn donderdag morgen een motorrijder en een fietser in aanrijding gekomen. Beiden raakten hierbij licht gewond. Eén bestuurder werd overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 6u55.

Verkeersongeval met gewonde

In de Zandstraat in Beveren vond donderdag een aanrijding plaats tussen 2 voertuigen. Hierbij raakte 1 persoon licht gewond en werd verzorgd ter plaatse. Het ongeval gebeurde rond 11u45.

Verkeersongeval met gewonde

Een fietser is donderdag licht gewond geraakt door een aanrijding met een andere fietser. Werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Deze aanrijding vond plaats in het Pareinpark in Beveren om 12u.

Verkeersongeval met gewonde

Donderdagnamiddag vond er een ongeval plaats in de Pauwstraat in Beveren. Een fietser en een personenwagen raakten hierbij betrokken. De fietser werd voor verzorging over gebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 14u30.

Verkeersongeval met gewonde

Op het kruispunt van de Zandstraat met de Heerbaan in Kemzeke zijn een bromfietser en een personenwagen in aanrijding gekomen. De bromfietser raakte hierbij licht gewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde rond 18u.

Verkeersongeval met gewonde

Op het kruispunt van de Kwakkelstraat met de Meersstraat kwamen 2 voertuigen met elkaar in aanrijding. Hierbij raakte 1 persoon licht gewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde donderdagavond rond 19u.

 

Labels