PZ Westkust werft inspecteurs van politie aan

Onze grote troef? Je bent zeker dat je na je opleiding in onze kustzone aan de slag kan.

jobadvertentie PZ Westkust groot

Wie bij de politie wil werken, moet eerst een aantal testen doorlopen via de dienst Rekrutering en Selectie van de geïntegreerde politie in Brussel. Je wordt onder andere getest op je schrijfvaardigheid, taal, redeneervermogen en sportieve prestaties. Ook verschillende persoonlijkheidstesten maken hier deel van uit. Daarna verschijn je voor de selectiecommissie en tot slot krijg je een medische test.

Als je slaagt volg je in principe een jaar opleiding in de politieschool van je provincie, maar weet je pas tijdens je opleiding waar je terecht komt afhankelijk van waar er plaatsen beschikbaar zijn. Het kan zijn dat je in een zone of federale dienst ver van huis wordt tewerkgesteld.

Dankzij onze onmiddellijke aanwerving, ben je wel zeker van een plaats in PZ Westkust.

Wij begeleiden je bovendien persoonlijk van A tot Z doorheen het volledige parcours van selectieproeven en opleiding. Je staat er dus niet alleen voor en je verhoogt je slaagkansen.

Overtuigd? Word jij onze nieuwe collega? Kom dan langs op 1 van onze infodagen. Onze HRM-medewerkers en collega’s uit het werkveld ontvangen je met veel enthousiasme..

Wanneer?

  • Woensdag 27 januari tussen 13 en 18 uur
  • Zaterdag 6 februari tussen 10 en 12 uur of tussen 13 en 17 uur

Omwille van corona is op voorhand inschrijven vereist. Schrijf je in via PZ.Westkust.HRM@police.belgium.eu

Inschrijven voor het eerste infomoment is mogelijk tot en met 26 januari, inschrijven voor het tweede infomoment is mogelijk tot en met 5 februari.  

Een aanrader!

 

Labels