Resultaten succesvolle DIV-actie 1 maart!

Op zaterdag 1 maart ging tussen 16uur en 24uur een DIV-actie (drugs, inbraken en verkeer) door in de politiezone Westkust.

Omwille van de goede samenwerking met onze Franse collega's gebeurden er tussen 16uur en 20uur gemengde patrouilles met de Franse Gendarmerie Ghyvelde. Onze diensten hielden samen met de Fransen patrouille in De Panne en in de tabaksbuurt van Adinkerke. Er werden 5 onmiddellijke inningen uitgeschreven voor foutparkeerders in de tabaksbuurt en onze politiemensen controleerden een zestal verdachte personen.

's Avonds voerden onze diensten verder controle te De Panne. Daar troffen onze diensten een internationaal Schengen geseinde persoon aan. Hij werd door ons overgebracht. In zijn wagen vonden onze politiemensen een uitschuifbare wapenstok, een tazer en nog twee andere verboden wapens. De persoon in kwestie was ook in het bezit van drugs. In De Panne legde ook nog 1 persoon een positieve ademtest af.

Ook in Koksijde werd er gecontroleerd op rijden onder invloed. Daar hadden 3 personen te veel gedronken. Allen legden een positieve ademtest af.

Labels