PZ Westkust betrapt vijf bestuurders op alcohol in het verkeer

Ons politieteam trotseerde afgelopen weekend de barre wintertemperaturen en trok op pad voor controles op alcohol en drugs in het verkeer. Vijf bestuurders liepen tegen de lamp.

bob

Eén politieteam stelde zich op te De Panne, in de Lindenlaan en te Nieuwpoort, in de Kinderlaan. Een andere patrouille controleerde bestuurders op verschillende locaties in Koksijde. 53 bestuurders legden een ademtest af. Drie van hen bliezen alarm, moesten hun rijbewijs voor 3 uur inleveren en kregen een onmiddellijke inning, twee bestuurders bliezen positief, moesten hun rijbewijs voor 6 uren afgeven en we stelden een proces-verbaal op.

Verder werd een proces-verbaal opgesteld voor een voertuig dat niet verzekerd was en werd de wagen getakeld. Er werden drie onmiddellijke inningen opgesteld wegens respectievelijk het niet dragen van een gordel, wegens een ongeldige inschrijving en wegens een verschillende kentekenplaat op de aanhangwagen en de trekkende wagen. Naast deze overtredingen stelden we zes processen-verbaal van waarschuwing op voor diverse verkeersovertredingen.

Labels