Ben jij de volgende commissaris directeur mobiliteit en evenementen? Ben jij onze local hero?

Onze directie Mobiliteit en Evenementen is een dynamische en innovatieve directie binnen Politiezone Gavers, gericht op verkeersveiligheid en -beheer. We zorgen voor een veilig verloop van evenementen en wielerwedstrijden en pakken verkeersproblemen proactief aan.

vacatures cp dienst verkeer

Als Commissaris Verkeersdienst ben je verantwoordelijk voor het leiden van verkeersgerichte diensten en het bevorderen van verkeersveiligheid. Je werkt voornamelijk op strategisch vlak en biedt operationele ondersteuning waar nodig. Je werkt procesmatig, met een sterke focus op innovatie, analytisch denken en probleemoplossing. Je woont veiligheidscellen voor evenementen en mobiliteitscommissies bij en speelt een sleutelrol in het ontwikkelen van ons korpsbeleid. Je adviseert regelmatig bestuurlijke overheden en werkt samen in een goed partnerschap. Je kan rekenen op een team van inspecteurs, hoofdinspecteurs, een verkeerscoördinator en een administratief bediende.

Wens je meer informatie? 
De volledige vacature kan u nalezen via SaRA (Intern - Politie). U kan ons uiteraard ook altijd contacteren via 056 733 511 of pz.gavers@police.belgium.eu

vacature cp dienst verkeer

Labels