Patrick Ossieur met pensioen

Het politiekorps van Bredene/De Haan heeft commissaris Patrick Ossieur feestelijk uitgewuifd. De officier die jarenlang de leiding had over de dienst interventie en onthaal van de zone heeft zijn laatste shift erop zitten en gaat vanaf 1 april 2018 welverdiend met pensioen.

Patrick met het korps

Als geboren Ieperling maakte Patrick in 1978 en 1979 als jobstudent-strandredder kennis met de Vosseslag in De Haan. Toevallig vernam hij op het einde van zijn studentenjob dat er in De Haan een examen georganiseerd werd voor politieagent en hij besloot mee te doen. Er waren 17 kandidaten voor drie plaatsen en Patrick was één van de drie geslaagden.

Zo trad hij op 1 januari 1980 in dienst als politieagent in De Haan, toen nog in het bureautje aan de Stationstraat. In 1987 promoveerde hij tot hoofdinspecteur, in 1988 werd hij hoofdinspecteur van eerste klasse en in 1990 adjunct-commissaris in De Haan. Bij de politiehervorming in 2001 werd Patrick commissaris bij de politiezone Bredene/De Haan, waar hij tot zijn pensioen ‘adviseur-coördinator’ van de dienst interventie en onthaal was.

Het korps zal Patrick, zijn inzet, zijn toewijding en zijn gedrevenheid geweldig missen en wenst hem al het beste toe.

Labels