Nieuwe medewerkers

De politiezone Regio Tielt mocht vandaag 3 nieuwe medewerkers verwelkomen in de zone.

Met Lies Heytens en Leen Van Daele is het managementsteam opnieuw voltallig. 

Xavier Vansteenkiste komt de interventie Tielt versterken.

Nieuwe medewerkers maart 2019

Coördinator gerechtelijke politie

Lies Heytens behaalde haar kandidatuur in de pedagogische wetenschappen en haar master in de criminologische wetenschappen, waarna ze nog haar aggregaat voltooide.

Ze begon haar loopbaan in de politiezone Brugge bij de interventie en schakelde later over naar de recherche.  In 2015 kwam ze als rechercheur in dienst bij de politiezone Regio Tielt.

Na haar opleiding als commissaris bij de Nationale Politieacademie vervoegt ze als coördinator gerechtelijke politie opnieuw onze zone.

Coördinator wijk en interventie Ardooie

Leen Van Daele behaalde haar bachelor maatschappelijk werk en een master in de criminologie.

Ze startte haar carrière in de politiezone Meetjesland Centrum waar ze als gespecialiseerd hoofdinspecteur tewerkgesteld was bij de interventie en de sociale politie.  Sinds 2012 werkte ze als diensthoofd van de sociale politie.

Na haar opleiding als commissaris bij de Nationale Politieacademie komt ze ons team versterken als coördinator wijk en interventie.

Inspecteur interventie Tielt

Xavier Vansteenkiste behaalde een bachelor toegepaste informatica.  Hij startte zijn carrière bij de politie als ICT-consulent bij de federale politie Oudenaarde.  Daar kreeg hij de smaak te pakken voor het operationele politiewerk.  Na zijn opleiding deed hij enkele maanden ervaring op bij de vroegere DAR te Brussel.  Hij zette zijn carrière verder bij de interventiedienst van de PZ MIDOW en zal deze taak nu ook uitvoeren in onze politiezone.

We wensen onze collega’s veel succes met deze nieuwe uitdaging!

Labels