Vernieuwd onthaal in gebruik genomen

Vernieuwd onthaal

De voorbije weken vonden verbouwingswerken plaats in het politiegebouw aan de Noordlaan 150. Het onthaal op het gelijkvloers kreeg een facelift en werd aangepast aan de strengere normen op vlak van veiligheid en discretie.

Naar aanleiding van de werken pasten we de openingsuren van het onthaal in het politiegebouw aan. Voor niet-dringende aangiftes/meldingen kan je bij ons terecht van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen van 10 tot 18 uur.

Nieuw is het werken op afspraak: om wachttijden te vermijden kan je online een afspraak maken via www.politiedendermonde.be of neem je contact op via 052/25.12.00 om een afspraak vast te leggen.

Het onthaal is 24 uur op 24 telefonisch bereikbaar. Op werkdagen tussen 8 en 17 uur gebeurt het telefonisch onthaal op een andere locatie in het gebouw, waardoor de onthaalmedewerker zich nog beter op uw vraag of probleem kan toeleggen.

Voor aangifte van kleine misdrijven zoals een fiets- of winkeldiefstal, vandalisme en graffiti, de aanvraag van afwezigheidstoezicht en/of de aanmelding van je alarmsysteem surf je naar www.police-on-web.be.

Voor dringende politiehulp waarbij de politie ter plaatse moet komen, bel je 101.

Labels