Baloise Belgium Tour door Dendermonde

Op woensdag 23 mei ligt zowel de start als de aankomst aan de Provincialebaan (kerk O.L. Vrouw ten Briel) in Buggenhout. De wielrenners leggen 4 maal een parcours af waarbij ook door Dendermonde wordt gereden: komende van Lebbeke via de rijksweg N41, Mechelsesteenweg, Baasrodestraat, Rosstraat, Scheepswerfstraat, Sint-Ursmarusstraat, Driehuizen, Fabriekstraat en Provinciale baan naar Buggenhout.

De passages zijn gepland omstreeks volgende tijdstippen: 13u20, 14u15, 15u10 en 16u05.

Het volledige parcours kan bekeken worden op http://www.sport.be/baloisebelgiumtour/2018/nl/

Tijdens de doortocht wordt het verkeer door de seingevers stilgelegd aan de kruispunten. De lokale politie zal op gevaarlijke kruispunten politiemensen inzetten.

Voor een veilig verloop zal een parkeerverbod gelden van 9 tot ca. 17 uur in de Mechelsesteenweg vanaf de rotonde Hoogveld t.e.m. het kruispunt met Vlassenbroek (Café 't Eiland), Baasrodestraat tegenover de begraafplaats, Rosstraat vanaf de Baasrodestraat t.e.m. het kruispunt met de Scheepswerfstraat, Scheepswerfstraat, Driehuizen, Fabriekstraat en Provinciale baan.

Daar het parcours van de renners langs 2 zijden grenst aan het Hoogveld, wordt aangeraden om het verkeer via het Hoogveld zoveel mogelijk te vermijden.

Labels