Internationale Bierdag

De 'International Beer Day' (Internationale Bierdag) wordt jaarlijks op de eerste vrijdag van augustus gevierd. Pak er gerust een fris pintje bij want vandaag is het de internationale dag van het bier. Je kan eens een alcoholvrij biertje uit proberen.

Internationale bierdag

Kies alcoholvrij vanaf je eerste drankje
Goed nieuws: chauffeurs die kiezen voor een volledige avond 0,0% komen steeds vaker voor. Er zijn dan ook verschillende reden om te kiezen voor 100% alcoholvrij:

  • Je houdt het veilig. Voor jezelf, je vrienden én anderen op de baan.
  • Je bent niet bezig met tellen. Zelfs al ben je een wiskundig genie, ontspannend kan je het niet noemen.
  • Je maakt nog meer deel uit van je vriendengroep. Omdat je niet moet tellen, kan je je concentreren op waar het echt om draait: vriendschap, gezelligheid en plezier maken!
     

SPREEK OP VOORHAND AF HOE JULLIE VEILIG THUIS GERAKEN

Zodra je je amuseert en midden in de feeststemming zit, is het soms moeilijker om nuchter blijven. Spreek daarom op voorhand af hoe jullie veilig thuis geraken. Zo kunnen jullie voluit en zorgeloos feesten en geraakt iedereen veilig thuis. Kies daarom altijd voor je eigen veiligheid en die van je vrienden, familie, passagiers en andere weggebruikers. Rij niet onder invloed van alcohol of drugs. Groot Gelijk dat je nuchter rijdt of voor een veilig alternatief kiest! 

Meer info: Veiligverkeer

 

Labels