Mijn gewicht is OK, ik vertrek veilig op congé!

Na het succes van vorig jaar organiseert politie Ninove onder bovenstaand motto dit jaar opnieuw een informatiedag voor eigenaars van caravans en kampeerauto’s.

Op 30 april 2022 gaat dit evenement voor het tweede jaar op rij door op de terreinen van de weegbrug van het Agentschap Wegen & Verkeer gelegen te Appelterre, Tabakslaan. Dit is nabij het kruispunt met de Brakelsesteenweg.

infodag caravans

De deelname is volledig gratis en inschrijven hoeft niet.

In de eerste plaats mag je een weging van je voertuig verwachten. Je krijgt een gedetailleerde weegbon en weet onmiddellijk of je voertuig al dan niet overladen is. De actie is louter informatief, er worden uiteraard geen processen-verbaal opgesteld. Dit evenement biedt je de kans om indien nodig je lading nog aan te passen zodat je veilig de weg op kan tijdens de vakantie.

Verder krijg je een heleboel algemene informatie, alsook advies op maat. Naast het techno-preventief advies (anti-diefstal) zal er dit jaar ook een delegatie van de brandweer aanwezig zijn die u kan informeren over brandveiligheid en/of -preventie.

Zit je nog met vragen of wens je voorafgaand aan het evenement nog meer informatie dan kan je steeds terecht bij eerste hoofdinspecteur Oste Jürgen, teamchef van de verkeersdienst politie Ninove op volgend mailadres jurgen.oste@police.belgium.eu .

Iedereen is van harte welkom. We hopen nu enkel nog op jullie massale opkomst en uiteraard ook een streepje goed weer.

Tot binnenkort!

Labels