Geslaagde 2e editie "infodag caravan en kampeerauto"

Politie Ninove kijkt met grote tevredenheid terug op de infodag voor caravans en kampeerauto’s van afgelopen weekend. De tweede editie van de infodag op zaterdag 30 april 2022 bleek alweer een groot succes te zijn.

Met 32 deelnemers, die van over het ganse land naar Ninove waren afgezakt, hadden we onze handen vol. Het evenement was net zoals vorig jaar volledig gratis. Elke deelnemer kon genieten van een weging van zijn voertuig (zonder dat daar een proces-verbaal zou uit voortvloeien in geval van overlading) en professioneel advies op vlak van diefstal- en brandpreventie. Iedereen werd beloond voor de moeite en kreeg nog een klein aandenken (koeltas voor 6 blikken met allerhande gadgets en infobrochures) aangeboden door de politie.

infodag1

Verder was ook PASAR (vakantievereniging) aanwezig op ons evenement die de deelnemers kon voorzien van de nodige info, daar waar nodig.

Het weer was ons ook dit jaar heel gunstig gezind waardoor het leek alsof we al met z’n allen op vakantie waren.

De organisatie van de infodag voor caravans en kampeerauto’s gaat uit van de verkeersdienst van de politie Ninove. Samen met de wijkdienst die instond voor het diefstalpreventief advies en partners  brandweerzone Zuid-Oost en Pasar blikken ze terug op een geslaagde 2022.

Laat de vakantie maar beginnen …!

Labels