Save the date: gratis fietslabelen! Coronaproof editie

Lokale Politie Kruibeke / Temse en de Gemeentebesturen van Temse en Kruibeke bieden je de mogelijkheid aan om je fiets GRATIS te laten labelen, op paaszaterdag 3 april 2021 doorlopend van 10 tot 18u. Plaats van het gebeuren is het Politiekantoor AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan te Temse.

 

fietslabelen 2021

Een fiets waar een label met het rijksregisternummer wordt opgekleefd, kan bij verlies of diefstal immers veel sneller door de lokale politie worden opgespoord en terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar. Je krijgt bovendien een FIETSPAS waardoor je fiets degelijk kan worden omschreven bij aangifte, indien je toch het slachtoffer zou worden van een fietsdiefstal!

Lokale Politie Kruibeke / Temse en de Gemeentebesturen van Temse en Kruibeke bieden je daarom de mogelijkheid aan om je fiets GRATIS te laten labelen, op paaszaterdag 3 april 2021 doorlopend van 10 tot 18u. Plaats van het gebeuren is het Politiekantoor AC De Zaat, Nagelheetmakerslaan te Temse.

Het is niet nodig om op voorhand in te schrijven. De politiezone beschikt over een nieuw toestel waardoor het labelen van de fiets slechts 1 minuut duurt. Het rijksregisternummer van de eigenaar wordt dus niet langer in het fietskader gekrast, maar wordt met een onverwijderbaar label op de fiets gekleefd.

Enkele belangrijke aandachtspunten:

  • Breng zeker je identiteitskaart mee!
  • MONDMASKER verplicht.
  • Veilige afstand houden
  • Volg de richtlijnen en de peilen.
  • Kom gespreid tussen 10 en 18u.

 

Labels