Niet dringende aangifte? Vanaf donderdag 25/11 werkt de Politiezone Vlaamse Ardennen exclusief op afspraak.

Sinds 1 februari 2021 werkt de Politiezone Vlaamse Ardennen op afspraak voor niet-dringende aangiftes. Enkel op woensdagnamiddag en donderdagochtend kon de burger het hoofdcommissariaat te Oudenaarde zonder afspraak vrij binnenstappen voor een niet-dringende aangifte.

Gelet op de stijgende besmettingscijfers inzake corona willen we vermijden dat er te veel mensen tegelijkertijd in onze onthaalruimte wachten waardoor de kans op besmetting stijgt. Om deze reden werd beslist om tot nader orde de vrije inloopmomenten af te schaffen en enkel nog te werken op afspraak.

Wens je een niet-dringende aangifte te doen in Oudenaarde?

Dit kan elke dag tussen 6u-21u via ons online afsprakensysteem. Niet in de mogelijkheid om zelf een online afspraak in te boeken? Bel naar het nummer 055/33.88.88 en onze onthaalbediendes boeken met plezier een afspraak voor jou in!

Een aangifte in één van onze wijkcommissariaten (Kruisem [Kruishoutem/Zingem],  Kluisbergen en Wortegem-Petegem is altijd op afspraak.

Dringend politie nodig? Bel 101!

Wanneer is een tussenkomst van de politie dringend?

  • Jij of iemand uit je omgeving is gewond en/of in gevaar.
  • De feiten zijn nog bezig en/of de daders zijn in de buurt.
  • Er moet ter plaatse iets worden vastgesteld.

Onze interventieploegen staan 24/24 en 7/7 klaar voor de bevolking. Bij dringende hulp of een verdachte situatie, aarzel nooit en bel 101! GEEN AANGIFTE via FACEBOOK (via privébericht)!

Uitgebreide info omtrent aangifte op afspraak vind je in volgend nieuwsbericht: Niet langer wachten bij de politiezone Vlaamse Ardennen. Aangifte op afspraak vanaf 1 februari. | Lokale Politie Vlaamse Ardennen

Labels