Gewijzigde openingsuren wijkcommissariaat De Pinte vanaf 1 mei

Het wijkcommissariaat in De Pinte (naast het gemeentehuis) is nu elke werkdag open. De laatste twee jaar zien we het aantal bezoekers aan het loket echter sterk verminderen. Daarom passen we de openingsuren van het wijkcommissariaat in De Pinte vanaf 1 mei aan:

  • Maandag: 17u30 - 19u30
  • Woensdag: 08u30 - 12u00
  • Vrijdag: 08u30 - 12u00

We bepaalden deze nieuwe openingsuren door na te gaan wat de drukst bezochte momenten waren in de drie vorige jaren. Voor jouw gemak daarbij rekening houdend met de openingsuren van het gemeentehuis.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?

Deze nieuwe openingsuren komen onze dienstverlening alleen maar ten goede.

Want, voor een gemiddelde van één bezoeker per voormiddag het onthaal bemannen, is geen efficiënte inzet van politiemensen. De wijkinspecteur kan de vrijgekomen tijd nuttiger besteden, door meer aanwezig te zijn in 'zijn of haar' wijk. Dichter bij de wijkbewoners, met meer 'blauw' op straat.

Passen de nieuwe openingsuren niet voor jou? Het is nog altijd mogelijk om een afspraak maken op een moment dat voor jou beter uitkomt. Neem hiervoor contact op met je wijkinspecteur. Hier kan je snel opzoeken welke wijkinspecteur verantwoordelijk is in je straat.

En uiteraard kan je nog altijd terecht op het hoofdcommissariaat in de Florastraat, slechts 600m verderop: elke werkdag tussen 8u en 20u, op zaterdag van 10u tot 18u.

Labels