Organisatie ATS run schenkt 15.000 euro aan het goede doel!

De zevende editie van de ATS run was geslaagd. En dat had de organisatie niet alleen aan de zon te danken.

Maar liefst 74 teams van 6 lopers liepen een ekiden. Hieraan voorafgaand kon de kids run rekenen op 100 enthousiaste lopertjes. Aan de individuele wedstrijden van 5 en 10 km namen nog eens 140 mensen deel. In totaal waren 700 sportievelingen present!

Nieuw dit jaar was de stratencompetitie. Hof Resselaar, Salix Atletica Wilgenstraat, Bergwegel4ever, de Rodelandlopers en de Sabbelopers, streden om de "Merelbeker". De trofee werd meegenomen door Hof Resselaar. Hopelijk zijn zij volgend jaar terug van de partij om hun Merelbeker te verdedigen. We rekenen op sportieve straten of wijken om hen het vuur aan de schenen te leggen...

De opbrengst van de ATS Run, aangevuld met een bijdrage van ATS, gaat integraal naar 3 goede doelen. De afgevaardigden van MUCOGENT, HACHIKO en het TUINPROJECT van het revalidatiecentrum UZ Gent ontvingen tijdens de prijsuitreiking elk een cheque van 5000 euro.

De organisatie van ATS run wil alle lopers bedanken voor hun deelname! Wij kijken samen met jullie uit naar de achtste editie!

De uitslagen kan je terugvinden op www.atsrun.be Foto's van het evenement werden op de facebookpagina geplaatst www.facebook.com/AtsRun

Labels